Ny dag nya krafter och äntligen äntligen lite energi!!!!!!

Det har varit en tuff vår... en kul vår... men en tuff vår. I 2,5 månad har jag inte kunnat behålla något, kräkts upp allt jag fått i mig och inte fått i mig. Kan säga att det snabbt tömmer en på all ork man ev. hade innan och skulle kunna få. Men sen 3-4 veckor nu är äntligen vardagen någorlunda normal igen och orken letar sig sakta sakta tillbaka. Men samtidigt.. smällar man får ta.. :-) bebis är beräknad till 5 oktober :-)

Men bristen på ork har gjort att pysselverkstan inte direkt gått på högvarv. Och de få beställningskort jag gjort så har jag ju glömt fota några av dem. Men tänkte komma med lite bilder på de senaste verken idag. Har påbörjat ett graviditets- och första tidenalbum till bebis. Har massor med idéer, men har inte orkat ta itu med dem. Men tänkte småbörja nu. Jobbar bara ca. 1,5 månad till sen har jag ledigt fram tills bebis kommer så ska nog hinna fixa klart :-) Ska bara köpa en ny skärmaskin först ... och kanske en hel del andra saker :-)

Avtackning av avdelningens städerska som gick i pension under våren.

Avtackning av avdelningens städerska som gick i pension under våren.


Kort som svärmor fick på morsdag.

Stafflikort till min mamma..

Och här är ett smakprov från graviditetsalbumet. Första LO:n att bli klar är den som är på mig när jag var liten. Är riktigt nöjd med den!!!!!

 

Men nu tänker jag njuta av mina lediga dagar, börjar med frukost på balkongen i solskenet!!!!!

 

 


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()