Emil ville bara säga att....



TÅRTA ÄR GOTT!!

Så kan man sammanfatta helgen :-)

Massa kalasande, massa kul och massa underbara vänner och familj på besök!

Sen växer lillan i magen... är typ bara 2,5 månad kvar till beräknad nedkomst... och jag har blivit enorm!!! Värsta flodhästen. Har bara gått upp 5,5 kg på vågen men verkar som att allt satt sig runt ansiktet och halsen. Ser fullkomligt gigantisk ut...



Om jag är så här stor nu(!!!) hur kommer jag inte se ut i slutet av december då?????

Tyvärr konstaterade även helgens festligheter att foglossningen nu verkligen slagit till med full kraft. Pratade med min sjukgymnast igår och hon insisterade på att det nog är dags att plocka fram kryckorna om jag ska klara de här sista månaderna. Men det känns så otympligt.... men jag vet innerst inne att jag nog borde...



På pysselfronten så har det inte hänt så mycket... men jag planerar att försöka göra någon LO till Emils album nästa helg. Per har tagit föräldraledigt så vi har låååånghelg tillsammans.. Lediga fredag - lördag - söndag - måndag!!!

Däremot så kämpar jag på med mitt broderi (Emils julkalender) Det har tagit sig bra den här veckan så finns faktiskt hopp om att jag ska hinna klart till 1 december!!! Det är väl iofs ett sorts pyssel det med... men inte i papper. :-) Men vi får hoppas att inspirationen återkommer efter den 6 november. Då ska jag och bästaste scrapar-Linda på mässa!!! Det borde väl kicka igång lite idéer!! Hoppas att man hittar något trevligt med :-) som får följa med hem.

Men däremot så kan jag iaf skryta lite om att jag äntligen fått in bilder på vårt nyrenoverade gästrum! Fast nu blev det inte gästrum utan vårt sovrum. Men det är bara tills barnen är okej med att sova på övervåningen själva.

På bilden saknas det golv och taklister (idag finns iaf golvlisterna på plats!)



Vi är jättenöjda!!!

och sen avslutar vi dagen med att skryta lite om mina nybakade rostbröd. De blev supergoda!!!! Skivade upp dem och frös in så bara att ta när man behöver!



Nu har jag recept som blir riktigt bra på det mesta så vi ska inte behöva köpa dyrt färdigt bröd på läääännge!!! Hurra!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hipp hurra på Emils 1 årsdag!!!

Idag är en stor dag! Idag för exakt 1 år sen kl 23:41 på natten tittade vårt lilla monster ut och mötte världen för första gången. Har ibland väldigt svårt att fatta att det gått ett helt år sen dess. Och har nog ännu svårare att förstå att det är dags att göra om igen om 70-100 dagar..



Ibland är det verkligen svårt att förstå att den där lilla varelsen har vuxit upp och blivit det här...



Snart är han väl 25 och hur vuxen som helst.. haha..

Här hemma fixas det som aldrig förr.. Gästrummet har nu fått nya väggar. Glömde ju så klart fotografera förebilder men ska iaf försöka få till lite efterbilder när alla lister är på plats! Fint har det blivit iaf.. och när vi inte tapetserar så bakas det. Till helgen blir det kalas både lördag och söndag så har bakat i flera dagar nu. Det enda som kommer köpas färdigt är tårtan, som kommer bli en bumbibjörnstårta... så klart :-)

Men nu piper ugnsklockan igen :-)

Men hipp hurra på Emils födelsedag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()