Vårt underbara tillskott har nu kommit!!!!

Igår trillade sms:et in och vi kunde efter enbart 1½ dag åka och hämta vår espressomaskin! Och än så länge är den värd varenda krona! Love love love!!!! Lycka på hög nivå!

Har äntligen fått tummen ur ändan (nu när man blivit sjuk och har lite tid över, jäkla bihålor) och fört över bilderna på canvasdukarna jag gjorde på mina småkusiner. Den på minstingen finns tidigare i bloggen så den lägger jag inte upp en gång till. Den första är på den äldsta Clara.



Sen har vi Anton.. Tyckte det var riktigt svårt att försöka göra något lite mer "pojkigt"... Tyckte allt blev tjejigt hur jag än gjorde.. Men här är resultatet.



Annars spenderas all tid till att förbereda, planera och ordna allt inför köksbygget. Snart dags att sätta igång. Mindre än 4 veckor kvar. Ska fylla på med alvedon och medicin så jag orkar hänga med gubben och beställa tapeter och kakel idag efter att han slutar jobb. Får väl sätta oss ner och göra en arbetsordning för allt som måste göras inför den 25:e. Men det blir ju ett perfekt ämne att göra ett minialbum om :) Stackars byggare som kommer att fotas i tid och otid..  :)

Nu börjar det bli dags att krypa ner under filten i soffan igen. Orken tar slut lite snabbare än vanligt idag..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God jul i stugan...

Man får ju verkligen inte klaga i sådana här tider... Men jag tänker göra det iaf.. Det är inte kul att jobba julafton. :( Jobbar kväll så kommer först vara hemma strax efter 21 och sen ska man upp och jobba kl 7 imorgon med. Längtar redan efter helgen då vi får vara lediga hemma! Underbart ska det bli!! Men vi får har fått finfina presenter i år! Så nu kan vi snart beställa vår espressomaskin! En sån här fin ska det bli. En Siemens TK58001!



Kommer kännas som en andra julafton när den kommer!

Annars är livet lugnt just nu. Vi var bjudna på resa till Rostock och julmarknad av mina föräldrar förra helgen. Det var kallt och kallt och ja lite mer kallt.. Men otroligt mysigt. Blev lite shopping och god mat och en hel del öl.. inte direkt gi-vänligt. Men livet måste få vara riktigt härligt ibland :) Kan helt klart rekommendera det. Vacker stadskärna och många glada människor och fantastiskt många skoaffärer :) Och framförallt så var det bara så skönt att få komma iväg ett par dagar. Lämna almanackan hemma och inte behöva bry sig om något annat än äta, sova och spatsera. Det var verkligen vad vi behövde.

Alla julkorten kom iväg och även mina canvasdukar som jag gjorde till mina småkusiner hann bli klara. Men sen har jag inte haft varken lust och ork att sätta mig mer. Hoppas att pysselenergin återfinner sig snart!!! vill ju men ids liksom inte. Men kort på de senaste verken och canvasdukarna kommer inom kort! Nu tänker jag iaf dyka ner i våra chokladkartonger igen..

God Jul alla glada!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

för lite tid ork och lust.. men nu är vi back on track..

jag älskar julen.. älskar älskar älskar verkligen julen... det är underbart med alla ljus, mys och traditioner.. i år blir det lite halvdant med traditionerna iaf.. jobbar julaftonskväll och juldagen.. men får iaf en första jul med per.. och det är ju inte så illa. Jag tror iaf att alla julkorten är klara.. blir inte 40 som skickas i år.. har varken tid ork eller lust att göra så många.. framförallt när man bara får ca. 5-7 tillbaka. Folk julkort är kul!!!! Annars har jag tagit mig tid och gjorde häromkvällen årets pepparkakshus... som katterna sen demolerade.. nu ser det ut som ett ruckel där en tornado dragit fram. Eller vad tycker ni?



Jäkla katter. Är det inte hundarna så är det katterna.. inget går säkert. Annars har jag fått gjort lite julkort och håller på med lite canvastavlor som jag ska ge bort i julklapp... känner mig något motarbetad av min fotoskrivare... mitt svarta bläck tog slut.. åkte och köpte ny för 349... skrev ut en bild.. då tog färgpatronen slut.. bara att åka iväg igen.. suck... men nu är allt bytt och vi är på banan igen..

Linda och jag hade mini-scrapstund hemma hos mig... fick gjort lite julkort den dagen...



Lekte lite med min utee som jag upptäckt! Älskar effekten... känslan av att det är vått.. likt dagg..



Sen måste jag visa bilder på tårtorna min syster gjorde till morfars begravning. Hon är så jäkla duktig.. bara hållt på sen i somras..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()