Nu har jag gjort det igen...

Har gjort ett kort... och GLÖMT fota det innan jag skickade iväg det. Senil much? Suck på mig liksom.. men ska försöka se om jag kan övertala mottagaren att fota och skicka till mig.. får be snäääääällt.. Sen har jag gjort ett beställningskort till ett bröllop. Det har jag dock fotat men inte fått in i datorn än. Men ska försöka få upp bild på det under dagen. Blev riktigt nöjd med det kortet. Ett av de bättre jag gjort. :-)

Annars så är det nu slut med sambons semester för den här sommaren och väldigt lite är som det var innan semestern. Lillemannen promenerar själv. Började gå 16 augusti och går nu mer än han kryper. Peppar peppar så verkar han även sova bättre efter att vi bytte upp vällingen till 1 års välling istället. Kan det vara så att 6 månader med stök och bök är över? Hoppas kan man ju iaf.

Sommaren verkar också lida mot sitt slut även om dagarna fortfarande är behagliga ute. Dags att börja förbereda trädgården och växthuset för höst och vinter. Gurkplantorna som så troget har försörjt oss och halva omgivningen med gurkor hela sommaren hänger trötta. De har nog gjort sitt för i år, men det finns fortfarande frukt på dem så de får stå lite till. Annars så växer det så det knakar där inne. Physalis, tomater, paprikor, chili. You name it. Men mest spännande är nog ändå melonerna. Tror den största börjar bli klar. Kanske kan ta och skörda den i veckan! :-) spännande spännande! Det har varit en kul trädgårdssommar.

Annars går mycket tid åt att försöka hitta kläder och skor åt E. Herregud vad dyrt det är med vinterkläder och skor till barn. Inte klokt.. Men mamma och syrran var på Ullared häromdagen så de lyckades hitta det mesta till ett helt ok pris! Sånt gillar vi. Så nu håller jag på och letar gummistövlar så att vi kan vara ute mer på dagarna även om det är lite blött ute. Känns som att det kan behövas lite gå-träning i dem innan de ska användas ordentligt.

För ungefär två veckor sen så började vi riva tapeterna i vårt gästrum. Fick väl klart runt 40% och sen orkade vi inte mer den dagen... dagen efter åkte hela familjen på dunderförkylning och den har vi nu gått med i snart 14 dagar. Har inte blivit mycket gjort alls... Ska försöka ta mig i kragen och gå upp och fixa lite till när E sover middag idag. Även om man gör bara lite var dag så blir det iaf något gjort. River bara bort skarvar och bården. Det verkar som att tapeten som sitter där sitter rätt bra. Så ska nog gå att spackla direkt över det. Hoppas vi iaf :-) (kom precis på att jag glömt "före"-fota rummet med... det är tur huvudet sitter fast annars hade jag väl tappat bort det med)...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen...

Efter en underbar vecka i Skåne.

Vi har ätit alldeles för mycket, alldeles för gott och alldeles för ofta. Haft massa kul umgänge, träffat hela släkten och shoppat massor... dock är det enda jag fått en silikonpensel... :-) Resten har gubben och lillemannen fått.. Till och med lillan i magen har fått grejer.

Jo för det är en liten tjej vi har där inne. Ultraljudet gick jättebra. Allt ser bra ut och det var utan tvekan en liten tjej som huserar där inne. Fick jättefina bilder med.

Lillan v. 18+1

Och idag är vi exakt 50% genom graviditeten. Bara nerförsbacke från idag då :-)

Men nu är det dags att börja njuta av resten av semestern. Vi ska tapetsera om ett gästrum men annars är det bara slapp och lugn och ro som står på schemat. We like!

På dagens schema står en resa till stada då vår kyl ekar av tomhet. Dags att fylla på förråden igen. Gurka behöver vi dock inte köpa har typ 15 i växthuset :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()