long time no blogg...

ja.. det var inte igår man uppdaterade här. Men nu ska jag försöka ta mig i kragen igen och få inläggen att komma med lite tätare mellanrum. :-)

Men det är inte som att jag inte haft saker för mig... Den 2 oktober flyttade vi in i vårt hus. Vår röda villa på landet som är allt vi ville ha och lite till. Den 5 oktober tittade vår lille Emil ut. På beräknad dag och allt. Den 29 oktober fick vi vår lägenhet såld och sen dess har livet bara trillat på. Sambon har friat och man bär numera ring på fingret. Får se när han gör en ärbar kvinna av mig. 

Emil den 6 oktober på BB.
Emil nu 7 veckor gammal.

Livet som mammaledig passar mig alldeles utmärkt. Älskar tillvaron mer än jag trodde jag skulle göra. Scrappandet och korttillverkningen har dock inte fått så mycket utrymme då dagarna fylls av annat. Men jag hoppas kunna återuppta det igen inom kort. Ska iaf försöka knåpa ihop ett par julkort till våra närmaste iaf :-) Håller på att leta efter ett skrivbord till vårt allrum. Det är tänkt att det ska bli mitt pysselhörn :-) Ett sånt har jag längtat efter :-) Men tills dess att det är på plats så underhåller jag mig med lite annat pysslande. Nu innan jul finns det ju massor att göra. :-) Idag har årets lussekatter bakats :-) och helgen som var så satte vi ihop årets pepparkakshus och adventsljusstaken är ihopsatt.




Även lite julgodis har tillverkats och årets favorit är vit ischoklad med lime, underbar!!!! Och även saffransbiscotti sitter fint i magen :-)

Knappt tiden räcker till allt man vill göra :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()