Gör en rövare...

och lägger upp en bild på ett kort som mottagaren först kommer att få imorgon men håller tummarna för att de inte är inne och läser idag :-)

Kortet var tänkt till ett dop som vi skulle ha åkt på för ett par veckor sen. Men då jag dagen innan gjorde illa ryggen så illa så att jag inte kunde röra mig på flera dagar så kom vi aldrig iväg. Men imorgon kommer kort och present levereras till lilla mottagaren.

Provade på center step card vikning och måste säga att det var såååå enkelt (för man nu har en underbar Scor-pal att jobba med haha) och blev så läckert. Gillar verkligen den vikningen! Papperna är från Maja design (surprise surprise...) ur Mina vänner-serien, en hemmagjord kaffefiltersblomma och lite annat. Fotavtrycken är ett stämpelset från ja... ingen aning har haft dem några år.. stämplade med Walnut stain och embossade med clearpulver för lite glans. Jag är nöjd! (och för att ha haft ett nästan halvår med absolut ingen skaparlust alls så är det så skönt att äntligen få känna så!!!!)



Rakt framifrån



Idag ska det fixas och trixas massa hemma och förhoppningsvis så ska vi hinna få upp lite adventsmys i huset! Älskar den här tiden på året... man får lite ljus omkring sig igen i allt mörker. Underbart!!!

Permalink Kort Kommentarer (0) Trackbacks ()

Produktiv scraplördag :-)

Igår skulle vi på 35-års kalas och klart man måste ha ett kort med sig :-) Så lördag förmiddag ägnades åt att knåpa ihop ett grattiskort. Då jag fastnat lite för Telescoping card så fick det bli ett sånt till :-)

Här kommer resultatet:



Utfällt:



Papperna är två olika Maja design och brunt cardstock, grattisstämpeln är embossad med svart fine detail, vita halvpärlor, en körsbärsblomma och lite bruna rosor. Vart riktigt nöjd med det här kortet och det blev mottagaren med :-)

Måste säga att jag nog är lite förälskad i mina Spellbinders, förstår inte hur jag klarat mig utan dem innan :-)

Mer nytt på scraphimlen är att en Scor-Pal nu flyttat in i min pysselhörna. :-) Har inte hunnit köra in den än... men det ska jag göra i veckan. Har ett litet projekt in mind.. :-) Men fin är den.

Nu ska det fixas och trixas här hemma.. Vad ska man annars göra en söndag så mulen och grå som denna? :-)

Permalink Kort Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long time no scrap...

men nu är det ändring på det! :-)

Idag har det producerats årets första julkort och av spillbitarna så blev det en altrad tändsticksask. Och jag känner mig jättenöjd med båda. Upptäckte dock det enorma behovet av fler spellbinders så igår fick ett paket Spellbinders standard circle large trilla ner i varukorgen när jag ändå köpte min Scor-pal. :-) Försökte övertala kära sambon att köpa scrapsaker till mig i julklapp men han tvår sina händer och vägrar ge sig in i den djungeln. :-) Tråkmåns på honom :-)

Men här kommer bilder på dagens verk (dock lite gulare än i verkligheten, det hann bli mörkt ute innan jag hann fota idag)



Hittade lite större tändsticksaskar på rusta (3 för 14,90 kr) med röd bas. Perfekta för ändamålet. Pappret tror jag är Maja design, men vågar inte svära på det för jag minns inte... blommorna är superfina callor från Scrapdraken och lite vita halvpärlor i hörnet. Svårare än så behöver det inte vara.



Här har vi dagens kort. Provade här på en ny kortvikning som jag hittade på www.splitcoaststampers.com, Telescoping card. Tycker det är effektfullt och tufft! Inga vikningar så långt ögat kan nå :-)
Och så här ser det ut utdraget.



Lite rött cardstock, Maja design papper, stickles, pearlmaker, blommor från Scrapdraken, två brads och vips så har man ett kort. :-) gilla gilla gilla. Kommer bli fler kort i den här varianten!

Sen måste jag ju avsluta med lite kort på vårt lillmonster. Tydligen är Bumbibjörnarna i hörlurar ett mycket intressant fenomen..



Sötnosen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()