Scrapträff hos Stellas!

I tisdags var det åter dags för scrapträff hos Stellas i väsby. Supertrevligt!!! Precis som sist. Började dagen med att åka till min underbara Linda och vi tjuvstartade lite med pysslandet redan under dagen. Precis vad man behövde på sin första lediga dag. Fick en LO gjord och två julkort. Känner mig fortfarande lite osäker på LO-upplägget. Har inte gjort så många layouts än så tycker fortfarande att det är svårt med själva kompositionen och hur man dekorerar. HUr mycket eller hur lite osv. Men om man aldrig provar så lär man sig aldrig.

Julkorten blev enkla.. Men papperna var så fina i sig att jag inte vill täcka dem med dekos. Men jag blev jättenöjd! hinner nog inte pyssla så mycket till innan helgen. Jobbar kväll både idag och imorgon och på lördag ska vi äntligen börja rita upp skisserna på vår köksrenovering. Men jag hoppas få tid att göra några julkort på söndag iaf. Det börjar ju dra ihop sig.







Sen ska vi ju inte glömma att nämna att när jag blev hämtad från jobb i söndags överraskades jag av den här underbara buketten av min underbara sambo på vår 1 års dag. Han är fin han... en riktig keeper.. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb jobb jobb jobb hela helgen..

Ja så kan man nog sammanfatta min tillvaro just nu. Det känns som att jag bor på jobb vissa veckor. Jobbar väl egentligen inte mer än någon annan men känns lite tyngre än vanligt just nu. Kan bero på att vi inte har så mycket att göra och det ska man väl egentligen vara tacksam för men det gör samtidigt att dagarna går väääääääldigt långsamt. Dessutom så varken hinner jag eller orkar jag pyssla så mycket. Dagarna försvinner liksom för en. :( får ta igen det på tisdag när vi ska pyssla heeeeeeeeeeeela dagen hos Linda Linda underbara Linda.

Annars kan jag med ren och skär lycka meddela att vi i fredags städade klart det sista i lägenheten och på eftermiddagen fredagen den 23 oktober kunde vi lämna in nycklarna till Uppsalahem. Ingen mer farandes fram och tillbaka, inge mer släpandes upp och ner i trapporna, inge mer extra hyra att betala. Nu är man fri!!!! Och nästan 6000 kr rikare varje månad. Det kallar jag lönelyft! :)

Dessutom var vi förbi banken i fredags. Hade bokat tid för att prata lite lån och framtid och så. Och det gick toppen!!! Så nu är lånet för köksrenoveringen äntligen klart. Nu är det bara att börja rita och planera och så småningom ta in offerter. Jag LÄNGTAR efter ett nytt kök. Vårt aktuella.. är inte så trevligt.. :) så ska bli skönt när man får komma hem till hela luckor, kakel och.. ja helt enkelt något som är fräscht. Så på lördag far vi hem till svåger med sambo så får hon hjälpa oss planera det optimala köket :) och dessutom äta lite gott. Dessutom så pratade vi lite löst om ev. husköp och även där verkar det se bättre ut än vi tidigare trott. Så fredagen den 23 oktober är en dag vi minns med glädje!

Idag firar dessutom jag och hjärtat 1 år. Så ikväll blir det ut och äta och dricka gott och bara njuta av varandras sällskap! Vilket år det har varit. Den ena dagen bättre än den andra. Vem hade kunnat tro att livet kunde vara precis så här underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har varit en lång dag..

Idag var det dags för återbesöket på gyn-akuten. Och allt såg ut som det skulle igen. Så nu blir det väl bara att vänta på att vi kan försöka igen. Försökte få lite information från läkaren om hur oddsen ser ut om vi får ett missfall till och ja det verkar ju inte alltför bra. Så vi får väl hoppas att nummer tre blir lucky number 3 för oss. Vi vill inget annat än utöka vår familj men ja det verkar svårt..

Men idag har jag iaf fått lite pyssel gjort. Bra sätt att rensa tankarna på. Idag har jag äntligen fått klart grattiskortet till min "svägerska" som fyllde 18 häromdagen! Provade på en ny vikning så det blev ett crisscross-kort. Sparsamt dekorerat men jag tyckte pappret var så fint bara som det är.




Tyvärr är inte bilderna de bästa. Jag får fortfarande inte kameran att samarbeta med mig. Vet inte vad jag gör för fel.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite bilder... på senaste verken...

idag är det fredag... eller ja.. för mig iaf för er andra är det väl en alldeles vanlig onsdag.. men nu har jag två lediga dagar att se fram emot. Kan dock inte säga att det kommer bli så mycket avslappning har möten, flyttstädning och ärenden som jag måste göra klart.. Men visst är det skönt att slippa jobba iaf.

Hade tänkt att sätta mig och pyssla lite men det blev en pumpa idag istället. :) Lite tidigt jag vet men jag kunde inte hålla mig längre.

Vår nya inneboende på balkongen!

Nu är jag nästan för trött för att att orka tänka. Men imorgon ska jag försöka få till ett grattiskort.. ska bara hämta min blomleverans som väntar på mig på DHL:s serviceställe först!!! Mina blommor går som smör i solen.. så behöver verkligen fylla på förråden.

Senaste alsterna har massa blommor..








okej sista kanske inte hade massssa blommor.. men en vikning.. som höll på att göra mig fullkomligt gråhårig. Men de som beställt kortet var mer än nöjda så då får jag väl anse mig själv nöjd med slutresultatet. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Nu ger även jag mig ut i bloggvärlden.

Har följt massor med andra pysselbloggare ett tag nu och nu vill jag med vara med i gänget! Och så kan man ju vara med och tävla om bloggcandy med!!!  :)
Ska bli kul att kunna följa pysselutvecklingen och se om man verkligen blir något bättre med tiden. :)

Men nu är jag igång!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()