Tiden räcker inte till...

Ja så kan man sammanfatta det. För det känns just nu som att det enda jag har tid med är att göra mat, servera mat, underhålla storebror och sen är tiden slut. Kommer för sjutton inte ens ihåg när jag duscha senast... illa.. men det ska jag göra idag :-) Något pysslande har det inte blivit och knappt något annat heller för den delen. Men desto mer tid har det gått åt pulkadragning och pulkaåkning. För det är verkligen något min kära son älskar! Sitter nöjt där bak och lallar för sig själv :-) Livet må vara något tuffare än för en månad sen men såååå mycket underbarare! Tid för pyssel och allt annat kommer! Försöker njuta så mycket som möjligt för helt plötsligt är den här tiden över och det är dags att gå tillbaka till jobb... förnekar ju självklart det så mycket jag bara kan dock :-)

Men idag har jag gett mig f-n på att dammsugaren ska få komma fram och tvättmaskinen ska få jobba! Nu ska det bli ordning på torpet igen. På fredag ska vi iväg och titta på ett nytt köksbord som jag hittat på blocket. Ett massivt, oljat ekbord, 180x100 cm, för 750 kr! Så hoppas att det ser lika bra ut i verkligheten som på bild. För vi behöver verkligen ett större köksbord! Sen är det väl dags att börja jakten på ytterliggare en tripp trapp stol. Den behövs ju inte riktigt än men snart så.

Och när man sitter och tänker på det faktum att vi knappt får ihop tiden att göra våra vardagssysslor på så ska vi nästa månad börja med Rebeckas rum. Riva tapeter, spackla, slipa och tapetsera. Hur ska vi hitta tid till det? haha.. får väl fjäska bort Emil till någon snäll barnvakt en dag så kanske vi faktiskt får något gjort :-) Men ska bli så kul att få hennes rum klart!

Här är tapeten vi har valt! Från Midbec What a hoot!



Visst är den ursöt! Sen har vi redan hittat mattor och gardiner i samma färger som de stora ugglorna! Det tar sig som pyromanen sa :-) Kommer bli ett sött flickrum. Längtar redan efter att få se det färdigt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Världens goaste!!!!

Ja... Vi har världens goaste son som har världens goaste morfar med världens goaste nutella :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till världen!

Igår kl 17:23 föddes vår lilla älskling. Vår alldeles egna lilla Rebecka!

Igångsättningen startade vid 9:30 och ca 8 timmar senare var det klart!

4030 g (lättviktare jämfört med Emil) och 53 cm lång och alldeles ljuvlig! Känns helt galet att vår "lilla" Emil har blivit storebror och vi tvåbarnsföräldrar... Livet är galet!

Välkommen till världen Rebecka Eleonora Liane säger vi! Vi har längtat efter dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men suck.....

Bebis var är du!?!?!?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()