Önskar er alla.....

Ett fantastiskt gott nytt år!!!

Vi sitter och inväntar lillasyster som inte behagat komma än... Håller tummarna för morgondagen!!!!

Stora kramar på er alla!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men nu....

Får hon komma!!!! Blir tokig!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julen kom...

den såg och den segrade..

Ja eller typ någon sånt iaf.. :-) Blev alldeles lagom för min del. Var helt slut när alla åkte hem vid 16:30. Men vi åt gott och hade gott sällskap och Emil fick mängder med jättefina klappar som han har lekt med nonstop sen julafton.

Nu sitter vi bara och väntar på att förlossningen ska komma igång. Är bf om 2 dagar.. den 29:e december. Tror inte jag sovit på snart 3 dagar, iaf inte i någon större utsträckning, så kan inte säga att jag känner mig så redo. Men jag är så less på att vara gravid och ha ont konstant nu att jag inte bryr mig. Hon kan komma NU!!! Men inte så mycket man kan göra åt saken. Bara att vänta antar jag. Vi får väl se om det blir en 2011:a eller om hon driver mig till vansinne och kommer 2012 istället.. Den som lever får se. Jag hoppas bara att jag ska få sova inatt.. känner att jag behöver det.

Men trots att det är jobbigt och tungt och smärtsamt så är lillan efterlängtad!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 dagar kvar till jul..

och sista julpysselprojekten är klara!

Blev ett par klappetiketter till i metal art-anda och ett presentkort som ska ges bort.

Etiketter:



Fullkomligt älskar den här tekniken! Köpte hem lite "embossing"verktyg som älskade sambon var snäll och hämtade till mig idag och det gjorde inte det hela tråkigare! :-)

Presentkortet:



Alla stämplarna är embossade med svart fine detail.

Ikväll bakas det vörtbröd i huset och imorgon ska det förberedas inför julafton. Har alldeles för mycket att göra som vanligt. Vet inte hur jag ska orka med allt, men man gör väl det på något vis.

Annars är jag bara less idag.. Less på att vara gravid och less på att vara enorm och att alla rörelser gör ont. Vill att hon ska komma nu så jag slipper det här... men ja man har ju inte så mycket att säga till om på den punkten. 7 dagar kvar till beräknad födsel idag... Bara jag slipper gå över!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken underbar 4:e advent...

Ja det måste jag säga. Har varit en jättemysig dag. Vi har tagit in granen och klätt den tjusig och fixat och donat lite här hemma. Julkänslan och stämningen börjar komma mer och mer för var dag och inte blir den sämre av att det äntligen är vitt utanför fönstret. :-) Har ingen aning om hur länge vårt vita vinterland tänker stanna men jag njuter av den så länge det finns här :-)

Har idag blivit klar med de näst sista två julprojekten jag har nämligen två "presentkort"...

Nummer 1.



Underbart Maja design papper (återigen haha) tror det var från årets vinterkollektion. Jättefint!

Nummer 2.



Riddersholms design på det pappret och det är minst lika fint som Maja design :-) Från kollektionen The Day Before och tror det hette "The Feast".. men är inte hundra.

Vikningarna är sk kuvertvikningar och är perfekta som "presentkort" tycker jag. Går snabbt att göra och krävs inte massa mäta och skära. Bara vika och klistra!

Nu får man hoppas att mottagarna blir lika nöjda med innehållet som jag är med inslagningarna :-)

Men nu är klockan mycket och sängen ropar mitt namn med stora bokstäver!

Hoppas att ni alla haft en trevlig 4:e advent, det har vi!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett snabbiskort...

fick knåpa ihop ett litet grattiskort på två röda idag..och det skulle vara till en ung herre som blir 35 år just idag. Tycker kort till karlar är svårare än något annat. Men fick för mig att utgå från idéen om metal art. Inget revolutionerande men så här blev resultatet:



Insidan:



Kanterna är embossade med lite Utee Platinum, tyckte att det funkade ihop med framsidan. I lilla fickan på vänster sida ska det sitta ett gäng trisslotter men de fanns inte tillgängliga när jag behövde fota så ni får använda fantasin.

Önskar lite att jag hade skippat blommorna på framsidan och tagit typ brickor eller något istället.. men man lär sig. Är en väldigt rolig teknik iaf!

Imorgon kommer det bild på ett julpresentkort som jag fipplar med ikväll. Vi skulle egentligen vara iväg på kalas men min foglossning är nästan lika med döden ikväll så jag och Emil hänger hemma och Per fick åka och kalasa på egen hand. Hoppas att lillemannen bestämmer sig för att sova inom 1 timme så man kan få slappa lite för jag är helt slut idag! Men man kanske får vara det med 12 dagar kvar på graviditeten (hoppas vi iaf)

Trevlig helg alla glada!

Permalink Kort Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen....

...har jag fått tummen ur och fått in bilderna i datorn!

Men...

Jag ber redan nu om ursäkt för den hemska bildkvalitén! Är ursvårt att fota bra i vanligt ljus... 100 ggr svårare när det jämnt envisas med att bli mörkt innan man hinner få det klart! Men hoppas de duger iaf :-) Är faktiskt nöjd med alla! Visst de är ju inte jätte"juliga".. men på ett lite lagom sätt ändå.. :-)















En salig blandning kortvikningar blev det! Men oj vad kul det har varit! Länge sen jag kände att det var skoj att pyssla! Men det har nog egentligen mest berott på en enorm trötthet och ett barn som vägrat lägga sig i tid.. att sätta sig kl 22 helt utpumpad verkar inte göra mirakel för inspirationen! Men nu är jag på g igen! Så vem vet.. Emils album kanske kan få någon mer LO närmsta året hahaha...

Sen ska vi ju inte glömma mitt lilla hemliga projekt! Bästaste scrapgurun Linda fyllde ju 25 (... ;-)....) igår och klart hon måste uppvakas som den stjärna hon är! Så det fick bli ett stjärnkort!





Var lite skönt att få göra något som inte hade ett dugg med jul att göra mitt i allt! Pilligt värre men fint vart det!

Annars så knallar livet på här. 16 dagar tills bebis är beställd. Jag är enorm och trött och just det enorm! Ser fram emot att hon ska komma och få slippa vara så otymplig i hela kroppen! Får se om hon kommer innan eller efter jul :-)

Lillemannen är lika busig som alltid.. kanske därför man känner sig så otymplig... att springa efter en 14 månaders tar ut sin rätt på den höggravida kroppen! Och mycket spring blir det för han är ett litet busfrö!




Gladaste ungen i stan!

Permalink Kort Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloggcandy hos Kattiz

Kattiz har fått äran att designa en egen kollektion med designark som är så urläckra. När man nu får chansen att vinna några innan de släpps på marknaden så måste man ju ta chansen eller hur!




Ursnygga!

Ska upp och ta bilder på mina julkort idag (ja.. jag lovar idag) har 1 och ev. 1 till kvar att göra sen är alla klara för i år! Det kändes som en låååång uppförsbacke är nu snart slut! skönt men samtidigt har det faktiskt varit roligare än jag trodde det skulle vara.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julstök i stugan!

Idag har det julstökats hos oss. Knäck har kokats och mozartkulor har rullats och slutligen har det bakats en ny omgång med lussekatter (eftersom första omgången redan är i princip slut)... Imorgon ska jag försöka få klart några julkort till och koka en ny omgång smörkola... Då även den första satsen jag gjorde av den börjar ta slut :-) och med lite tur kanske jag får tummen ur och fotar mina julkort också så att jag har något kul att visa här på bloggen igen :-)

Men dagens arbete resulterade i ett berg med lussekatter :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett hemligt projekt!

Har ett litet tag hållit på med ett litet projekt som jag inte riktigt än kan presentera men nu är det klart:-) hihi... Och jag är jättenöjd! Får se när det får dyka upp här i bloggen :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2:a advent!!!

Kan inte säga att julstämningen riktigt infunnit sig. Det kan ha att göra med det faktum att vi inte kommer träffa min familj under den här julen. Det har tyvärr blivit mycket förändringar kring vårt julfirande de senaste åren då båda mina morföräldrar gått bort (vi har varit där de senaste åren och firat med mammas sida av familjen). Då jag verkligen älskat julen där så känns det lite som ett vaccum nu. Vad gör man istället? Vad har vi för traditioner egentligen? Inga egentligen eller? Visst kommer vi skapa våra egna men just i år känns lite som en "klämjul". Höggravid och redo att poppa ut ungen när som helst så känner jag inte för att stå och fixa med allt. Men vi gör en "light"-jul i år. Blir säkert bättre nästa år.

Har iaf lyckats montera ihop årets pepparkakshus och det blev så fult att jag inte ens vill ta bild på det haha. Tragiskt. Vårt kök var dessutom för varmt när det skulle dekoreras att det slutade med att jag fick sitta i den 2-gradiga "värmen" på altanen i ösregnet och sätta fast mina non-stop i pannlampans sken. Som sagt tragiskt och askallt... hahahaha.. Men vad gör man inte för lite julstämning.

Men hade som mål för helgen att iaf hinna göra klart 3 st julkort (tror jag tänker begränsa mig till 8-9 st i år, det känns iaf genomförbart i dagsläget) och det har jag lyckats med! Så nu har jag 4(!) klara julkort. Finns dock ingen bild då de fortfarande ligger på tork... (dum idé att försöka fälla ihop ett kort med blöta pearls på... tips till mig själv i framtiden.. ) Men det kommer. Blev iaf tre olika vikningar, ett center step card (som nog är favoritvikningen just nu och är så enkel när man har en Scor-Pal), ett telescoping card och ett som är utstansat med mina Spellbinders Label 8( tror jag det var). Tänker vara tråkig och säga att jag inte är 100% jättenöjd men tycker nog att de blev fina alla tre ändå. Insåg dock idag att jag nog inte alls har så mycket julpapper kvar som jag tidigare trott. Eller rättare sagt.. har inte så mycket julpapper kvar av de papperna som jag verkligen gillar. Men tänkte försöka klara mig på de jag har och sen köpa på mig lite nytt när de rear ut allt efter helgerna. Får erkänna att jag gått och blivit en riktigt Maja Design-oholic.... älskar allt därifrån.. men de är så hysteriskt dyra tycker jag. Även Pion design och Riddersholms design har otroligt vackra papper. Men sätter mig på händerna och inväntar rean! Jag kan vänta jag kan vänta jag kan vänta!


Nu ska det lagas lite mat här i huset och mysas med familjen. (bara 10 arbetspass kvar för gubben sen tar hela familjen semester!!!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite julpyssel..

även om det fortfarande inte blivit något mer kort... (men jag jobbar på dem i tanken) så har jag hunnit pyssla om huset iaf.

Var inne en sväng på Panduro i går och köpte en kransstomme och lite fint band. Och även om jag är nöjd med mina inköp så var servicen på Panduro igår bedrövlig... kvinnan bakom mig i kassakön fick nog och gick fram till kassörskan och sa bara: "nu har ni definitivt förlorat en kund!"... la sina varor på disken och gick... och jag ska erkänna att jag inte var långt efter henne.. men jag ville verkligen ha den där kransen.. hahahaha..

Men här är resultatet... känns som att det saknas något... typ bling.. trodde att jag hade en stor, röd, glittrig blomma hemma men jag kan inte hitta på den. Men jag är nöjd ändå :-) i all sin enkelhet. ignorera gärna den kladdiga dörren.. det är inte vi som kladdat... :-)



Sen måste man ju få ha lite julblommor med och adventsljusstake :-) en vecka sent men bättre än inget.. haha..





Hade tänkt knåpa ihop ett kort idag när lilleman sov sin förmiddagslur... men ja.. ser det här ut som en pojk som tänker sova??



Så får se om man hinner få ihop något idag.. men någon gång måste han sova! Busunge..

Permalink Hemmet Kommentarer (0) Trackbacks ()