Jobb jobb jobb jobb hela helgen..

Ja så kan man nog sammanfatta min tillvaro just nu. Det känns som att jag bor på jobb vissa veckor. Jobbar väl egentligen inte mer än någon annan men känns lite tyngre än vanligt just nu. Kan bero på att vi inte har så mycket att göra och det ska man väl egentligen vara tacksam för men det gör samtidigt att dagarna går väääääääldigt långsamt. Dessutom så varken hinner jag eller orkar jag pyssla så mycket. Dagarna försvinner liksom för en. :( får ta igen det på tisdag när vi ska pyssla heeeeeeeeeeeela dagen hos Linda Linda underbara Linda.

Annars kan jag med ren och skär lycka meddela att vi i fredags städade klart det sista i lägenheten och på eftermiddagen fredagen den 23 oktober kunde vi lämna in nycklarna till Uppsalahem. Ingen mer farandes fram och tillbaka, inge mer släpandes upp och ner i trapporna, inge mer extra hyra att betala. Nu är man fri!!!! Och nästan 6000 kr rikare varje månad. Det kallar jag lönelyft! :)

Dessutom var vi förbi banken i fredags. Hade bokat tid för att prata lite lån och framtid och så. Och det gick toppen!!! Så nu är lånet för köksrenoveringen äntligen klart. Nu är det bara att börja rita och planera och så småningom ta in offerter. Jag LÄNGTAR efter ett nytt kök. Vårt aktuella.. är inte så trevligt.. :) så ska bli skönt när man får komma hem till hela luckor, kakel och.. ja helt enkelt något som är fräscht. Så på lördag far vi hem till svåger med sambo så får hon hjälpa oss planera det optimala köket :) och dessutom äta lite gott. Dessutom så pratade vi lite löst om ev. husköp och även där verkar det se bättre ut än vi tidigare trott. Så fredagen den 23 oktober är en dag vi minns med glädje!

Idag firar dessutom jag och hjärtat 1 år. Så ikväll blir det ut och äta och dricka gott och bara njuta av varandras sällskap! Vilket år det har varit. Den ena dagen bättre än den andra. Vem hade kunnat tro att livet kunde vara precis så här underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback