Äntligen!

Så kommer det ett uppdatering!

Familjen S-P har tagit helg. Haft förmiddagsmys hemma, eftermiddagsmys på ikea (kom hem med saker vi glömt betala för... pinsamt... förvirrade tvåbarnsföräldrar) och har nu på kvällen knåpat ihop ett kort. Imorgon blir det förmiddagspromenad i skogen med ungarna, gubben och hunden! Ser faktiskt fram emot det, även om ryggen bråkar som attans.

Annars tar barnen ALL tid här hemma. Rutiner baha.. jo eller hur.. man tror man har några men sen blir det ny dag.. Men vår lillfis har nu hunnit bli 5,5 vecka. Tiden går snabbt, alltför snabbt.



Storfisen har nu officiellt bytt säng och sover numera i juniorsängen. Han har fullkomligt ratat spjälsängen så den ska säljas inom kort. Han har blivit stor... ångest...

Han jobbar dessutom på att flytta hemifrån, genom att bosätta sig i en flyttkartong...



Och så kortet...

Nu avslöjar ju bilderna vem mottagaren är.... men vi får väl hoppas att den lilla damen inte läser min blogg :-)









Är år och dagar sen jag gjorde ett kort med stämpelmotiv på, men här passade det så bra. Jag är jättenöjd! Bilderna är tagna på kvällen och färgerna kommer inte riktigt till sin rätt. Är mycket mer lila i verkligheten. Papper från Maja Design (så klart ;-)...) Får hoppas lilldamen som ska få det blir nöjd med! :-)

Nu blir det lördagsmys i soffan med familjen (trots upprepade läggningsförsök så vägrar lillemannen att gå och lägga sig.... )

Trevlig helg på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback